Afzuigtechniek / natwasser

Aqua-serie

Natwassers en dampafzuiging

Natwassers worden al een lange tijd in de industrie ingezet. En niet zonder reden, het systeem is robuust, betrouwbaar en zeer laag in het gebruik van een reserve-onderdelen.

Martons is een fabrikant en distributeur van de Aqua-serie natwassers. De Aqua natwasser is uitermate geschikt voor de afzuiging van vochtige of kleverige stof of voor toepassing bij het slijpen, boren en snijden van metaal, bij ontbraam machines, borstelen, de glasindustrie, gieterijen, smederijen, cremetoria, plastic verwerking en de rubber industrie.
De Aqua natwasser is zeer robuust en betrouwbaar. De natwasser wordt vervaardigd uit 3 tot 5 mm dik staal bekleed met een tweecomponenten polyurethaan laag. De ventilator en wateraansluiting punten zijn geïntegreerd in de behuizing waardoor het zeer compacte ontwerp relatief weinig ruimte in beslag neemt.

Lucht met de stofdeeltjes komen binnen via de inlaat in het midden van de natwasser. De centrifugale krachten nemen de grotere deeltjes uit de lucht. Metalen platen in de natwasser creëren kleine vortex stromen, deze zorgen ervoor dat de kleine stofdeeltjes worden opgenomen in het water.

De cycloon centrifugaal krachten zorgen voor een neer waardse stroom. Hierdoor gaat het slib omlaag naar de slib-bak. De stroming is daar laag waardoor de deeltjes bezinken. De schone lucht wordt boven afgeblazen boven uit de natwasser door de uitlaat.

Bedrijfsgegevens

Martons B.V.
Industrieweg 47
1521 NE Wormerveer 

info@martons.nl
tel: 075-6405070
fax: 075-7714051

K.v.k. Nummer: 76626601
BTW nummer: NL860710300B01

Search