Afzuigtechniek / briketpersen

Cellulosehoudende materialen

Maak afval interessant

Het is een feit: het verwerken van hout of papier brengt altijd restafval met zich mee. Met een brikettenpers wordt dit restafval gecomprimeerd tot handzame briketten, welke niet alleen minder ruimte in beslag nemen dan het oorspronkellijke restafval maar waar wellicht zelfs nog geld valt te verdienen. Het is namelijk zo dat de meeste briketten uit cellulosehoudende materialen goed gebruikt kunnen worden als brandstof voor kachels.

Dus of u nu uw afval omzet in briketten om ruimte te besparen, uw werkplaats verwarmt of de briketten verkoopt om andermans kachel te laten branden, de investering van een brikettenpers verdient zich zelf zo terug!
Image

BrikStar C

Product informatie

Over de Höcker Polytechnic BrikStar C-serie
De brikettenpersen uit de BrikStar C-serie van Höcker Polytechnik zijn zeer compact en worden gebruiksklaar en op een frame geleverd. Uiterraard met een uiterst gunstige prijs-prestatieverhouding.  

Een draaivleugelmelder stuurt de start-/stopautomaat en bespaart hiermee manier onnodige draaiuren. Bovendien waarborgt de standaard revisieopening met veiligheidsschakelaar een veilige werking. Het vullen van het persgedeelte gebeurt via een stabiele doseerschroef. De exact op maat gemaakte schroeftrog zorgt voor een hoge doorvoersnelheid bij zowel lichte als grove materialen.

BrikStar CS

Product informatie

Over de Höcker Polytechnic BrikStar CS

De brikettenpersen uit de serie Brikstar CS zijn met opzet zo ontworpen dat ze eenvoudig gemonteerd kunnen worden onder reeds bestaande afzakinstallaties en kleine filterinstallaties..

De Brikstar CS modellen worden gebruiksklaar en als complete pers op een frame geleverd, waardoor de montagekosten tot een minimum gereduceerd worden.

De briketlengte en de doorvoercapaciteit variëren naargelang het uitgangsmateriaal bij een gelijkblijvende stevigheid van de briketten. Door de besturing via een extern startsignaal of tegen een meerprijs via een draaivleugelmelder in combinatie met een uitschakelautomaat voorkomt deze techniek onnodige draaiuren.

BrikStar V

Product informatie

Over de Höcker Polytechnic BrickStar V

De BrikStar-serie V is de variabele modulaire oplossing voor specifieke vereisten met betrekking tot het opstellen en vullen met een hoge doorvoercapaciteit (30-400 kg/uur).

Deze modelreeks wordt zonder roereenheid of schuifbodemreservoir als zuivere perseenheid met een afzonderlijke hydrauliek, schakelkast (met PLC-besturing) en aansluitflens voor de doseerschroef geproduceerd.

De technici van Martons adviseren u met genoegen over de individuele aanvulling en aanpassing die aanlsuiten bij de wensen van uw bedrijf.

Uitgebreide reservoir oplossingen en bevullings-variaties uit het programma van Höcker Polytechniek, zoals schroef-/transportbandinstallaties, filterinstallaties of cyclonen zijn beschikbaar.

Falach

Product informatie

Over de Falach brikkettenpersen

De brikettenpersen van FALACH worden zijn van een zeer compact ontwerp en gemaakt voor een hoge continuïteit. Zo zijn de FALACH 30 en 35 uitgerust  een grotere olietank en de FALACH 50 met een oliekoeler om zo oververhitting te voorkomen.

Bij gebruik van het fijnstof materiaal is het mogelijk om de cyclus van de briketteerpers in te korten om zo briketten van een betere kwaliteit van kleinere lengte te producren maar daarbij de algehele prestaties niet te verminderen. De geharde stans en de harde chrom-chip zorgen voor de hoge duurzaamheid.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact op via ons contactformulier, email, WhatsApp of natuurlijk gewoon telefonisch.

Bedrijfsgegevens

Martons B.V.
Industrieweg 47
1521 NE Wormerveer 

info@martons.nl
tel: 075-6405070
fax: 075-7714051

K.v.k. Nummer: 76626601
BTW nummer: NL860710300B01

Search